Να σταματήσουν οι πειραματισμοί με τη διάρκεια ζωής του γάλακτος…

…Είπαν οι … επιστήμονες γάλακτος της ΔΗΜΑΡ…

Την ανάγκη διαρθρωτικών εξυγιαντικών παρεμβάσεων στο όλο κύκλωμα παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων και όχι μεμονωμένες ενέργειες όπως η επιμήκυνση στη διάρκεια ζωής του γάλακτος που, όπως αναφέρει, στηρίζονται σε ιδεολογικές εμμονές, υπογραμμίζει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ζητεί να εγκαταλειφθούν άμεσα από την κυβέρνηση «οι πειραματισμοί με την επιμήκυνση στη διάρκεια ζωής του γάλακτος» και σημειώνει ότι η  αλλαγή αυτή έρχεται την στιγμή που έχει τεθεί ως κύριος στόχος η μείωση του ελλείμματος στο εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων και η μετατροπή του από ελλειμματικό σε πλεονασματικό, στόχος που για να επιτευχθεί απαιτεί πολιτική στήριξης της εγχώριας κτηνοτροφικής παραγωγής όπου η χώρα μας είναι έντονα ελλειμματική.

«Η χώρα χρειάζεται εξυγιαντικές μεταρρυθμίσεις και όχι απορρυθμίσεις που θα πλήξουν τόσο τον παραγωγό όσο και τον καταναλωτή γάλακτος, τονίζει ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Σημείωση Αντίλογου: Ας ενημερώσει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο κάποιος ότι ΔΕΝ είναι “πειραματισμός” η διάρκεια ζωής του γάλακτος αλλά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρακτική…
Ο Τροχός έχει ήδη ανακαλυφθεί κ. Θεοχαρόπουλε… (όπως και το κάρο και το PC και το Lap Top  κλπ κλπ )

Γιατί οι Έλληνες πίνουν το ακριβότερο γάλα στην Ευρώπη;

Advertisements