ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΚΗ !!! H Cosco επέστρεψε ως πλαστή τη φωτό της Μελίνας που της χάρισε ο Δρίτσας…

Μια αναμνηστική φωτογραφία από τα «Παιδιά του Πειραιά» που έκανε δώρο ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας στην κινεζική εταιρία επ’ ευκαιρία της συμφωνίας δημιούργησε νέα ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές με αφορμή την αυθεντικότητά της…

Την εμβληματική φωτογραφία της Μελίνας Μερκούρη που καπνίζει αισθησιακά με φόντο το λιμάνι του Πειραιά θέλησε να συμπεριλάβει ως bonus στη συμφωνία με την Cossco ο Θοδωρής Δρίτσας προκειμένου να γνωρίσει στους νέους ιδιοκτήτες την ιστορία του.


Όμως με νέα επιστολή τους οι εκπρόσωποι της εταιρίας διαμαρτύρονται ότι ύστερα από έρευνα που έκαναν διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία είναι παραποιημένη! Οτι δηλαδή δεν πρόκειται για την αυθεντική σκηνή από την ταινία που είχαν συμφωνήσει!

Ο Θοδωρής Δρίτσας από την πλευρά του δήλωσε ότι θα απαντήσει στην κινέζικη εταιρία θεσμικά αλλά δεν πίστευε ποτέ ότι οι άνθρωποι της Cosco θα έμπαιναν στον κόπο να γκουγκλάρουν. «Ετσι κι αλλιώς και εκείνοι παράγουν πολλά πλαστά προϊόντα, άρα δεν είναι σε θέση να με κρίνουν» είπε. Και κατέληξε: «Είναι προφανές ότι ανακάλυψαν τις αλλαγές στη φωτογραφία κατόπιν υπόδειξης που τους έγινε από την ευρωπαϊκή και την ελληνική Δεξιά, που θέλουν να φέρουν την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση».

Τέλος από το γραφείο του υπουργού εκδόθηκε αργά το βράδυ η ανακοίνωση ότι η φωτογραφία έχει ελάχιστες επουσιώδεις διαφορές με την αυθεντική της Μελίνας Μερκούρη οι οποίες σύντομα θα διευθετηθούν.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Του Ν. Ζαχαριάδη στο Protagon.gr / Moufanet

Advertisements