Ναι και ΖΕΙ και μιλάει και προσπαθεί να διασωθεί ! Τζάκρη: Ο πρόεδρος του ΣΕΒ λειτουργεί ως εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Πέρασαν οι εποχές των χαμόγελων…  

Ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΕΒ η υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδια για τη βιομηχανία, Θεοδώρα Τζάκρη με αφορμή δηλώσεις του Θεόδωρου Φέσσα στον κυριακάτικο Τύπο.
Σε δηλώσεις του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο πρόεδρος του ΣΕΒ ανέφερε ότι «οι συνδικαλιστές διοικούν τις κρατικές επιχειρήσεις», ενώ χαρακτήρισε τα στελέχη των συνδικαλιστικών οργανώσεων «εκλογικό στρατό» του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ξέρω τίποτα από αυτά που λέει η Τζάκρη…

Απαντώντας στον κ. Φέσσα, η κ. Τζάκρη κάνει λόγο για ανοίκεια και αήθη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι «μετά την δήθεν εκ παραδρομής δημοσίευση του, με πρόφαση επιστημονικότητας, εβδομαδιαίου δελτίου του Συνδέσμου, στο οποίο ο κ. Φέσσας εξύβριζε κατά τρόπο πρωτοφανή τον πρωθυπουργό, ο ίδιος επιτίθεται ευθέως στον ΣΥΡΙΖΑ ως άλλος εκπρόσωπος της Ν.Δ., χρησιμοποιώντας την θεσμική του θέση προς ίδιον όφελος».

Νταξξξ Δεν δίνουμε σημασία…

Η υφυπουργός Οικονομίας τόνισε ότι «είναι προφανές ότι το είδος της επιχειρηματικότητας που εκπροσωπεί ο κ. Φέσσας και μια μικρή ομάδα επιχειρηματιών πέριξ αυτού ανθίζει μόνο σε περιβάλλοντα διαπλοκής και σήψης», ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «εκδίδει επιταγές τις οποίες θα εξαργυρώσουν κάποιοι στο μέλλον με τον γνωστό σε όλους μας τρόπο».

Με τον  Μητσοτάκη είπε 🙂 Αχαχαχαχ Δεν παίζεται η Θοδωρούλα 🙂 

«Γι’ αυτού του είδους την επιχειρηματικότητα, ένα τέτοιο περιβάλλον πράγματι μόνο η Ν.Δ. του κυρίου Μητσοτάκη μπορεί να διασφαλίσει. Ωστόσο, ας μην κρατούν την αναπνοή τους. Εμείς συμπλέουμε με την υγιή επιχειρηματικότητα που παράγει και δημιουργεί στην χώρα μας και γι αυτήν την επιχειρηματικότητα, παρά τις αντίξοες διεθνείς και εγχώριες συνθήκες εργαζόμαστε καθημερινά με εμφανή αποτελέσματα», καταλήγει η κ. Τζάκρη.
Πηγή Ν

Advertisements